domenica 28 agosto 2011

Party animal

Ahir vam poder confirmar el que ja intuíem des de fa molts mesos: que l'Ada és un animal nocturn i que li va molt la marxa!
El cap de l'Alberto celebrava el seu 50è aniversari i a les 22:00 hores vam fer acte de presència a la festa. Una de les habitacions de la casa estava habilitada com a discoteca i després d'una actuació de dansa del ventre va començar la sessió de ball. L'Ada estava fascinada amb les llumetes que es movien per terra i corria darrere els altres nens xisclant desaforada. Després d'una estona, els petits es van traslladar fora a jugar, però l'Ada insistia a tornar dins amb les noies que ballaven, i al cap d'una estona vam notar que intentava imitar-les aixecant els braços i rodant a la seva manera. Ens vam fer un tip de riure!
La veritat és que, a pocs mesos dels dos anys corregits, no podem sentir-nos més satisfets de l'evolució que ha fet la nostra filla. Des que ha après a caminar, notem que està avançant molt també a nivell de comprensió, i tot sovint ens dóna proves que entén el que li diem. Plora tota sentida quan la renyem, tanca calaixos i guarda joguines si li demanem, porta alguns objectes a petició nostra. Quan li fem cu-cú, inclina el cap i el gira d'un costat a l'altre com si jugués a amagar-se, és molt expressiva i crida joiosa cada cop que veu un altre nen. Les pilotes són la seva joguina preferida i a la plaça que tenim sota casa intenta integrar-se en els partits improvisats d'altres nens més grans que ella. Agafa la pilota amb les dues mans i la llença a terra aixecant-la primer per damunt del seu cap. Tenim una jugadora de bàsquet en potència!
El dia 6 començarà a la llar d'infants i creiem que li farà molt de bé perquè des que li vam posar les ulleres és increïblement sociable (molt més que els seus dos pares junts). S'acaben les vacances i encetem una nova etapa en què l'Ada i jo serem més independents l'una de l'altra. Espero que en traguem molt de profit totes dues!!!

Unes quantes fotos recents:

lunedì 8 agosto 2011

Che gran bella festa di compleanno

Ciao a tutti/e,

ieri la nostra leonessa ha compiuto 2 anni e l'abbiamo festeggiato ALLA GRANDEEEEE :D grazie soprattutto alla presenza di tanti amici.
Già non abbiamo un bebè! Mamma mia! La leonessa ora è una signorina :)





Non so se vi è mai capitato, ma ieri eravamo più impegnati con gli amici ed i figli degli amici che con Ada che era la festeggiata. Per fortuna aveva una serie di babysitters che sembrava la coda lunghissima del film Mary Poppins... Grazie per aver giocato con Ada, grazie per averle dato la possibilità di essere la protagonista della giornata. Grazie, grazie ed ancora grazie!!!! :D :D :D :D






La leonessa camminava qua e là per la sala e poi cercava sempre di scappare fuori per poter andare a raccogliere pietre. Poi se le metteva in bocca e le usava come fossero caramelle, una volta finito (il gusto) le sputava. Ogni tanto passando vicino ai tavoli pieni di mangiare, prendeva qualcosa, dava un morso o due e poi se ne andava :evil:
Al momento della torta, si è fatta fuori tutta la fetta della zia ed ancora non era sazia :!: Ora ho capito perché durante tutta la serata non ha quasi mangiato... stava lasciando uno spazio enorme per i dolci :!: :!:
Stamattina la leonessa ci ha svegliati alle 9 :!: :!: Ma non era stanca di ieri e del fatto che siamo andati a dormire tardi :?: :?:
Dopo aver fatto colazione si è rimessa a dormire fino alle 13 :!: :!: :!: Ora girovaga per casa con un libro in mano, facendo pernacchie e con tanta energia da utilizzare, non come noi che siamo come due zombie !
Un altro anno è passato, la leonessa finalmente cammina sola, conosce sempre più sillabe, inizia ad interessarsi a torri e incastri, ma soprattutto a tanta voglia di esplorare e conoscere cose nuove e cibi nuovi. Brava Ada :)
Ci stressi tutti i giorni combinandole di tutti i colori però sei la nostra leonessa e ne siamo fieri