domenica 28 agosto 2011

Party animal

Ahir vam poder confirmar el que ja intuíem des de fa molts mesos: que l'Ada és un animal nocturn i que li va molt la marxa!
El cap de l'Alberto celebrava el seu 50è aniversari i a les 22:00 hores vam fer acte de presència a la festa. Una de les habitacions de la casa estava habilitada com a discoteca i després d'una actuació de dansa del ventre va començar la sessió de ball. L'Ada estava fascinada amb les llumetes que es movien per terra i corria darrere els altres nens xisclant desaforada. Després d'una estona, els petits es van traslladar fora a jugar, però l'Ada insistia a tornar dins amb les noies que ballaven, i al cap d'una estona vam notar que intentava imitar-les aixecant els braços i rodant a la seva manera. Ens vam fer un tip de riure!
La veritat és que, a pocs mesos dels dos anys corregits, no podem sentir-nos més satisfets de l'evolució que ha fet la nostra filla. Des que ha après a caminar, notem que està avançant molt també a nivell de comprensió, i tot sovint ens dóna proves que entén el que li diem. Plora tota sentida quan la renyem, tanca calaixos i guarda joguines si li demanem, porta alguns objectes a petició nostra. Quan li fem cu-cú, inclina el cap i el gira d'un costat a l'altre com si jugués a amagar-se, és molt expressiva i crida joiosa cada cop que veu un altre nen. Les pilotes són la seva joguina preferida i a la plaça que tenim sota casa intenta integrar-se en els partits improvisats d'altres nens més grans que ella. Agafa la pilota amb les dues mans i la llença a terra aixecant-la primer per damunt del seu cap. Tenim una jugadora de bàsquet en potència!
El dia 6 començarà a la llar d'infants i creiem que li farà molt de bé perquè des que li vam posar les ulleres és increïblement sociable (molt més que els seus dos pares junts). S'acaben les vacances i encetem una nova etapa en què l'Ada i jo serem més independents l'una de l'altra. Espero que en traguem molt de profit totes dues!!!

Unes quantes fotos recents:

4 commenti:

  1. Está guapísima. Me alegro muchísimo de todos esos avances, lo que hubiera dado por verla bailar!!!

    Ya me contarás qué opina de la guardería, seguro que la disfruta, con lo que le gusta estar con niños!!

    RispondiElimina
  2. ¡Gracias Albertina!
    Temo por sus compañeros de clase :D :D

    RispondiElimina
  3. quanti bei progressi!!!! Anche io non vedo l'ora inizi l'asilo! per noi...il 19 settembre!

    RispondiElimina
  4. M'alegro molt, esta super guapa, i quina estirada del darrer cop que la vaig veure :)

    RispondiElimina