martedì 2 febbraio 2010

E non ci sente...

Siamo appena tornati dall'ospedale e come si può intuire dal titolo del post non ci sono buone notizie per il momento per quanto riguarda l'udito della leonessa. Ha rifatto il test che aveva fatto prima di tornare a casa ed il risultato è stato lo stesso. Ora dobbiamo aspettare lunedì per la visita dall'otorino. Non so se è un tappo di cerume o se sta sorda, a volte sbatto le mani o faccio un rumore con una pentola e sembra infastidita. Non ci capisco più niente... ma se quando stava in ospedale le piaceva la musicoterapia, l'apparecchio della chicco che suonava la rilassava e le piaceva ascoltare la mamma cantare.... come già detto... non ci capisco più niente :!:
Per il resto la piccola sta bene. Arrivati i 3 chiletti ora il prossimo passo saranno i 4. Ce la farà a fine febbraio ad arrivarci :?:
Lunedì ha iniziato la fisioterapia. La fisioterapista è venuta a casa, visto che è una paziente ad alto rischio, e l'ha trovata bene per essere una prematura estrema. Tiene dritta la testa quando la tiriamo su, cerca di sollevarla quando è messa in posizione prona, insomma fa quello che deve fare alla sua età. _Ha iniziato pure a sorridere alla mamma :D A me no... chi sa perché :?:
La settimana scorsa poi un'altra bella notizia. Siamo stati dal pneumologo e l'ha trovata bene, saturazione a 98 :!: E poi la ciliegina sulla torta... ci ha dato visita tra 6 mesi :D .
Insomma, non è che ci sono solo ed esclusivamente cattive notizie in questo post, però come al solito le cattive a volte oscurano le buone. Mea culpa :!:
A volte penso che se uno pensa positivo le cose le andranno bene... sarà vero :?:
----------------------------------------------------------------------------------
Acabem de tornar de l'hospital i, com es pot intuir pel títol del post, de moment no hi ha bones notícies pel que fa a l'oïda de la lleona. Li han repetit el test que li havien fet abans de tornar a casa i el resultat ha estat el mateix. Ara hem d'esperar dilluns per la visita de l'otorrino. No sé si és un tap de cera o si està sorda, a vegades aplaudeixo o faig un soroll amb una paella i sembla que li molesti. No entenc res... però si quan estava a l'hospital li agradava la musicoteràpia, l'aparell de la Chicco que sonava la relaxava i li agradava escoltar la mare cantant... com ja he dit... no entenc res :!:
A part d'això, la petita està bé. Hem arribat als 3 quilos i ara el proper pas seran els 4. Aconseguirà arribar-hi a finals de febrer :?:
Dilluns va començar la fisioteràpia. La fisioterapeuta va venir a casa perquè és una pacient d'alt risc, i la va trobar bé per ser una prematura tan extrema. Aixeca el cap quan l'aixequem enlaire, intenta aixecar-lo quan està bocaterrossa, en resum fa allò que ha de fer per la seva edat. També ha començat a somriure a la mama :D A mi no... qui sap per què :?:
La setmana passada una altra bona notícia. Vam anar al pneumòleg i la va trobar bé, saturació a 98 :!:
I després la cirereta del pastís... ens va donar visita per d'aquí a 6 mesos :D .
En resum, no és que en aquest post hi hagi única i exclusivament males notícies, però com sempre les dolentes eclipsen les bones. Mea culpa :!:
A vegades penso que si un pensa en positiu les coses li aniran bé... serà cert :?:


Cerdanyola del Vallès, 02/02/2010

1 commento:

  1. Amunt família, la lleona hi sent, n'estic segura! I la resta de notícies són boníssimes.
    I les fotos?...PRE-CIO-SES!
    Forza Ada, que això ja ho tens guanyat.
    Cuconadelamarona (SP)

    RispondiElimina