lunedì 5 ottobre 2009

Stiamo proprio alla frutta

Mi dispiace ammetterlo, pero oggi abbiamo proprio toccato fondo.
Come padre mi sento incapace di muovere un solo dito. Mi sento impotente.
Ada come sapete sta male, molto male.
I suoi polmoni ad ogni radiografia risultano più danneggiati che prima.
Si è iniziata a formare fibrosi polmonare oltre alla immaturità dei polmoni.
Non assimila il latte materno, l'intestino sembra non fare quello che deve fare.
L'emisfero del cervello che prima stava bene, ora inizia ad avere dei puntini bianchi sospetti.
Quello più brutto di tutta questa situazione è che i medici non sanno più che fare. Stanno facendole di tutto però sembra che non funziona. Si stanno arrendendo e pure noi con loro. Lo so che come genitori non dobbiamo arrenderci, però non ce la facciamo più.
Io non so se Ada sopravviverà e come sopravviverà. Lei sta lottando e questo lo sappiamo però a volte lottare non basta. L'altra volta che stava male la situazione era differente. Dei 10 medici che formano l'equipe che porta Ada c'erano alcuni a favore di continuare ed altri che già si erano arresi, e alla fine Ada ha vinto e si è ripresa.
Ora però i medici sono tutti unanimi e pensano che Ada non ce la farà a recuperarsi.
Scusate però oggi non credo nei miracoli.. e purtroppo nemmeno domani... e non ho la forza nemmeno per piangere. Mi dispiace tanto :cry:
----------------------------------------------------------------------------------
Em sap greu admetre-ho, però avui hem tocat fons. Com a pare em sento incapaç de moure un sol dit. Em sento impotent. Com sabeu l'Ada està malament, molt malament. Els seus pulmons es veuen cada cop més danyats en les radiografies. A més de la immaduresa, s'hi ha començat a formar fibrosi. No assimila la llet materna, sembla que l'intestí no fa allò que ha de fer. L'hemisferi del cervell que primer estava bé, ara comença a tenir punts blancs sospitosos. El pitjor d'aquesta situació és que els metges ja no saben què fer. Li estan fent de tot però sembla que no funciona. S'estan rendint i nosaltres amb ells. Sé que com a pares no hem de rendir-nos, però ja no podem més. Jo no sé si l'Ada sobreviurà i com sobreviurà. Ella està lluitant i això ho sabem, però alguns cops no n'hi ha prou amb lluitar. L'altra vegada que estava malament la situació era diferent. Dels 10 metges que formen l'equip que porta l'Ada n'hi havia alguns a favor de continuar i altres que ja s'havien rendit, i finalment l'Ada va vèncer i es va recuperar. Ara però els metges són tots unànimes i pensen que l'Ada no es recuperarà. Perdoneu però avui no crec en els miracles... i malauradament tampoc demà... i ni tan sols tinc forces per plorar. Em sap tan greu...

Esplugues de Llobregat, 05/10/2009

7 commenti:

  1. un abbraccio...preghiamo per voi...

    RispondiElimina
  2. Cari genitori di Ada posso immaginare quel che state vivendo perché sono mamma ma avere una bimba prematura è una prova durissima, volevo abbracciarvi, non potendo, posso solo sperare il meglio per voi 3, non vi arrendete.

    RispondiElimina
  3. Molts ànims en aquests moments tant durs... Imagino que deu ser dificil, però heu de ser positius si els metges no ho son! Molts gent està darrere de l'Ada pensant en ella, resant per ella... dificil de creure en els miracles quan les coses van malament...
    No us rendiu es l'únic que podeu fer per la vostra petitona princesa.
    Us envio molts energia positiva per a que pogueu continuar lluitant, jo i molta més gent podeu estar-ne segurs!
    Un petó molt fort als 3!

    RispondiElimina
  4. Animo Alberto. Un abrazo fuerte a los tres.

    RispondiElimina
  5. Molta força a tots tres, i una abraçada enorme!
    Espero de tot cor que l´Ada es possi millor i ho superi.

    RispondiElimina
  6. Jo també us envio molta energia! No passa un sol dia que no pensi en l'Ada i en vosaltres... I us imagino a casa amb la vostra petita celebrant el Nadal en família!

    RispondiElimina
  7. Fanny i Alberto,

    Un petó enorme, jo tampoc no hi ha dia que no pensi en vosaltres. Us envío tota l'energia positiva pels dos i kilos i kilos de força per l'Ada.

    Petons,

    Mon

    RispondiElimina