sabato 31 ottobre 2009

No news is good news

Hola,

oggi non ci sono grandi novità, stiamo sempre in attesa dell'operazione di lunedì, mentre Ada continua ad ingrassare al suo ritmo... 20gr al giorno... ieri stavamo a 1180gr.

Oggi l'hanno misurata, 37cm di lunghezza ( +1 rispetto alla settimana scorsa) e 26cm di circonferenza della testa (+1 rispetto a 2 settimane fa). Non ci possiamo lamentare per il momento.

Per il resto continua a sorridere e questo ci conforta perché vuol dire che si sente bene e a gusto, e continua ad usare il suo bel ciuccio... "guai a chi me lo tocca!"
----------------------------------------------------------------------------------
Hola,

Avui no hi ha grans novetats, continuem a l'espera de l'operació de dilluns, mentre l'Ada continua engreixant-se al seu ritme... 20 grams cada dia... ahir estàvem a 1180gr.

Avui l'han mesurat, 37cm de llargada (+1 respecte a la setmana passada) i 26cm de perímetre cranial (+1 respecte a dues setmanes enrere). De moment no ens podem queixar.

D'altra banda continua somrient i això ens conforta perquè vol dir que se sent bé i a gust, i continua fent servir el seu bonic xumet... "qui me'l toqui tindrà problemes!"




Esplugues de Llobregat, 31/10/2009

6 commenti:

  1. Quina passada de fotos! Quina emoció! Cada bona notícia és una alegria per tots els seguidors de l'Ada, que som un munt! Que orgullosos podeu estar de la vostra filla i l'Ada dels pares que té! Però quina família!!! Bona sort per demà!!!

    Una abraçada immensa,

    Ixena (SP)

    RispondiElimina
  2. Molta sort per la operació de demà!!! l'ADA està molt guapa i se la veu somrient!!! ;)
    Una abraçada family!!! :)
    Glauc del SP.

    RispondiElimina
  3. Ada preciosa, com ens fas plorar d'emoció i allegria¡¡¡¡¡ Dir-te que ets una super lleona campiona es poc, le pareules es queden curtes per descriure la lliço de força i vida que ens estas mostran juntament amb els teus superpapis.
    Petons familia i molta sort per demà, continuem llegintvos.
    Martinica del SP.

    RispondiElimina
  4. teniu una nena maquissima! Us desitjo tota la sort del mon per dema!!!!! anims!!!

    RispondiElimina
  5. Quin nena més maca, forta, i amb sort de tenir els pares que té! Molta sort per avui!
    Les fotos son genials!
    Una abraçada! Ànims!
    Mtuki (SP)

    RispondiElimina
  6. Ada, segur que avui has tornat a demostrar la força que tens i les ganes de viure a tots els que t'envolten. Cada dia estàs més guapa.
    Cuconadelamarona

    RispondiElimina